ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Майборода Любов Володимирівна


Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

За основу

Номер:

599-9-рд

Дата реєстрації:

17.06.2022

Проголосовано:

23.06.2022 10:59:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    8
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 599-9-рд
































































































































              Проект рішення
            № 599-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 10.12.2020 № 1-2          
               
                 
Відповідно до пункту 1 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1.Внести зміни до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 № 1-2, а саме:

         1.1 Ст. 26 ч. 4 «Особливості підготовки земельних питань, що виносяться на сесію ради»  доповнити абзацом «При надходженні до Черкаської міської ради декількох (2 і більше) заяв від одного громадянина на розробку документації із землеустрою для передачі у власність декількох (2 і більше вільних земельних ділянок) розгляд таких заяв здійснюється спільно. Тобто, готується один проект рішення, яким з урахуванням містобудівної документації та уподобань громадянина, передається надання дозволу на розробку в межах норм приватизації, передбаченої Земельним кодексом України, за якоюсь із назв та відмова від усіх інших.»

 1.2 Ст. 31ч.1 «Затвердження порядку денного і внесення до нього змін. Послідовність розгляду питань порядку денного» викласти  у редакції:

          «Проект порядку денного, наданий депутатам  в порядку цього Регламенту, приймається за основу або в цілому ( в разі відсутності пропозицій) більшістю від загального складу ради.

        Пропозиції або зміни та доповнення до проекту порядку денного ( включення, виключення окремих питань) подаються ініціаторами змін у письмовому вигляді з обґрунтуванням.  Пропозиції або зміни ставляться головуючим на голосування у порядку їх надходження. Порядок денний сесії не може змінюватись після початку розгляду питань по суті.

1.3. Ст.42 ч.11 «Порядок голосування та прийняття рішення» доповнити абзацом: «Проекти рішень, що не є адміністративною послугою, підготовлені не на звернення громадян та юридичних осіб, а з власної ініціативи суб`єктів, та такі, що стосуються повноважень виконавчих органів ради, комунальних підприємств, установ та організацій, засновником яких є Черкаська міська рада, якщо при їх розгляді радою не набирається необхідна кількість голосів для їх ухвалення протягом двох сесійних засідань, мають бути відкликані ініціатором або знімаються з розгляду на  пленарних засіданнях на 6 місяців».

2. Доручити департаменту архітектури та містобудування спільно з відділом ради у 2-х місячний термін після прийняття рішення розробити реєстр громадян, які скористалися правом безкоштовної приватизації земельних ділянок у місті Черкаси.

3. Доручити департаменту архітектури та містобудування  в місячний термін після прийняття рішення створити реєстр земельних ділянок, за оформленням яких звертається декілька громадян.

         4.  Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради та голів постійних комісій.
                 
                 
Міський голова       Анатолій  БОНДАРЕНКО



 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 599-9-рд 12.05.22 Заперечення.pdf Переглянути
2 599-9-рд 12.05.22 Пояснювальна записка.pdf Переглянути