ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Секретар міської ради

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

626-9-рд

Дата реєстрації:

13.06.2022

Проголосовано:

23.06.2022 10:52:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 626-9-рд



















































































































Проєкт рішення
№ 626-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про недовіру директору департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Гончару Юрію Григоровичу

Заслухавши доповідь на сесії міської ради директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Гончара Ю.Г. з питання «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради», враховуючи виявлену непослідовність в діях доповідача із зазначеного питання, що може свідчити про його непрофесіоналізм та невідповідність займаній посаді, відповідно до пропозицій депутатів та доручення сесії міської ради, на підставі ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8 ч. 2 ст. 19 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 6 Регламенту міської ради, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Висловити недовіру директору департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Гончару Юрію Григоровичу.

2. Доручити міському голові Бондаренку А.В. в тижневий термін розглянути питання щодо доцільності перебування директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Гончара Ю.Г. на займаній посаді та про прийняте рішення проінформувати міську раду.

 

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.

 

Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 



 























Пояснювальна записка

 

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про недовіру директору департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Гончару Юрію Григоровичу»

 

09.06.2022 на сесії міської ради під час доповіді проєкту рішення «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради», підготовлений департаментом управління справами та юридичного забезпечення директор департаменту Гончар Ю.Г. вказав на недоцільність прийняття такого рішення.

Депутат Карась П.М. зачитав лист департаменту управління справами та юридичного забезпечення за підписом директора департаменту Гончара Ю.Г. до міського голови від 01.09.2021 про внесення на сесію проєкту рішення «Про утворення юридичної особи – департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради та внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682» з метою упорядкування адміністративних послуг, необхідності підвищення ефективності роботи ЦНАПу.

Вказав на непослідовність в діях доповідача із зазначеного питання.

Крім того, з боку депутатів на сесії прозвучали нарікання на роботу директора департаменту, його непрофесіоналізм.

Враховуючи пропозиції депутатів про висловлення недовіри директору департаменту управління справами та юридичного забезпечення та доцільності перебування на займаній посаді, доручення сесії секретарю міської ради, підготовлено відповідний проєкт рішення.

 

 
Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН