ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

625-9-рд

Дата реєстрації:

13.06.2022

Проголосовано:

23.06.2022 10:23:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 625-9-рд











































































              Проєкт рішення
            625-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про визначення Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Нижня Горова, 4 та передачу цього приміщення в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради          
               

            Розглянувши звернення департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 27.10.2021 № 1871-12-4/1 щодо визначення Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Нижня Горова, 4 та передачу цього приміщення в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, з метою розширення можливостей організації роботи Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута, керуючись частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити Черкаську дитячу художню школу імені Данила Нарбута балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Нижня Горова, 4 та передати це приміщення в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

1.1. Черкаській дитячій художній школі імені Данила Нарбута взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення, вбудоване-прибудоване на 1-му поверсі до 9-ти поверхового житлового будинку, загальною площею, 250,4 кв.м, вартістю 1 326 700,00 (один мільйон триста двадцять шість тисяч сімсот) грн.,00 коп.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології   (Батир Р.А.).













 

Міський голова
      Анатолій  БОНДАРЕНКО






 

                                      

 
                                            Пояснювальна записка

 

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про визначення Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Нижня Горова, 4 та передачу цього приміщення в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради»

 

 
            Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

         Визначення Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Нижня Горова, 4 та передача цього приміщення в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  розширить можливості організації роботи Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута та покращить якість обслуговування жителів.

 

 

Директор департаменту                                                                      Ірина УДОД