ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

621-9-рд

Дата реєстрації:

07.06.2022

Проголосовано:

23.06.2022 10:23:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 621-9-рд


























































































































              Проєкт рішення
            № 621-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу на баланс Черкаської міської централізованої бібліотечної системи та в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики нежитлового приміщення по вул.  В’ячеслава Чорновола, 251          
               
                 
 
 
            Розглянувши звернення департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 26.01.2022 № 1668-01-15 щодо передачі на баланс Черкаської міської централізованої бібліотечної системи та в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики нежитлового приміщення по вул.  В’ячеслава Чорновола, 251, з метою розширення можливостей організації роботи Черкаської міської централізованої бібліотечної системи, покращення якості обслуговування жителів мікрорайону Хімселище, керуючись частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до частини 1 статті 134, частини 4, 6 статті 145 Господарського кодексу України, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Нежитлове приміщення з № 1-1 до 1-11, літ А-1, загальною площею 136,60 кв.м. по вул. В’ячеслава Чорновола, 251 передати з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради на баланс Черкаської міської централізованої бібліотечної системи та в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова       Анатолій  БОНДАРЕНКО




  



                                     

 
                                            Пояснювальна записка

 

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про передачу на баланс Черкаської міської централізованої бібліотечної системи та в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики нежитлового приміщення по вул.  В’ячеслава Чорновола, 251»

 

 
            Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача нежитлового приміщення на баланс Черкаської міської централізованої бібліотечної системи та в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики нежитлове приміщення по вул.  В’ячеслава Чорновола, 251 розширить можливості організації роботи Черкаської міської централізованої бібліотечної системи, покращить якості обслуговування жителів мікрорайону Хімселище, забезпечить  упорядкування обліку майна територіальної громади міста Черкаси та більш ефективне його використання.

 

 

 

Директор департаменту                                                                      Ірина УДОД