ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

614-9-рд

Дата реєстрації:

30.05.2022

Проголосовано:

09.06.2022 10:38:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 614-9-рд

 



















































































































              Проект рішення
            № 614-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про безоплатну передачу              лікарських засобів                       
               
                 

Відповідно до п.2 ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712 «Про нову редакцію Положення  про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», з метою ефективного використання лікарських засобів, розглянувши клопотання Монастирищенської міської ради щодо безоплатного прийняття у власність Монастирищенської міської територіальної громади лікарських засобів та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

     1. Надати дозвіл на безоплатну передачу лікарських засобів - антибіотики AZITROX  200mg у кількості 250 флаконів з власності Черкаської міської територіальної громади у власність Монастирищенської міської територіальної громади.

     2. Після передачі лікарських засобів з власності Черкаської міської територіальної громади у власність Монастирищенської міської територіальної громади надати дозвіл на списання шляхом безоплатної передачі лікарські засоби - антибіотики AZITROX 200mg у кількості 250 флаконів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня» на баланси комунальних некомерційних підпрємтв: «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Монастирщенської міської ради у кількості 200 флаконів , «Монастирщенська багатопрофільна лікарня» Монастирщенської міської ради у кількості 50 флаконів.

    3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).   

 
                 
                 
Міський голова           Анатолій Бондаренко



 

 

 






























 

 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про безоплатну передачу лікарських засобів»

 

З метою ефективного використання лікарських засобів, враховуючи звернення Монастирищенської міської ради    від 04.05.2022. №372/03-01-37  щодо передачі лікарських засобів - антибіотики AZITROX  200mg  у кількості 250 флаконів з власності  Черкаської міської територіальної громади  у власність  Монастирищенської  міської  територіальної громади  для потреб КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Монастирщенської міської ради та КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня»  Монастирщенської міської ради  просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про безоплатну передачу лікарських засобів».

 

 

 

 
Директор департаменту         Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ