ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

612-9-рд

Дата реєстрації:

26.05.2022

Проголосовано:

09.06.2022 10:38:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 612-9-рд




































































































































              Проєкт рішення
            № 612-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади мереж   теплопостачання до житлових будинків по вул. Козацькій, 1/1 та 1/2          
               
                 
Розглянувши звернення  товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Перлина Дніпра» (вх. ДУС та ЮЗ від 23.11.2021                   № 26745-01-18), згоду КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради (вих. на № 26745-01-18 від 23.11.2021)  щодо прийняття у власність Черкаської міської територіальної громади мереж теплопостачання, які збудовані для живлення будинків по вул. Козацькій, 1/1 та 1/2, керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зовнішні мережі теплопостачання до багатоповерхових житлових будинків по  вул. Козацькій, 1/1 та 1/2.

2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, зовнішні мережі теплопостачання до багатоповерхових житлових будинків по вул. Козацькій, 1/1 та 1/2 на баланс комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 1 660 160 (один мільйон шістсот шістдесят тисяч сто шістдесят) гривень.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
           
           



 

























УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net

 



Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади мереж теплопостачання до житлових будинків по вул. Козацькій, 1/1 та 1/2»

 

Нормою ст.2, ст.4 Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради мереж теплопостачання до житлових будинків по вул. Козацькій, 1/1 та 1/2 забезпечить належне їх утримання.

 
Директор департаменту         Ірина УДОД