ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

547-9-рд

Дата реєстрації:

11.01.2022

Проголосовано:

03.02.2022 10:48:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 547-9-рд




























































































































              Проект рішення
            № 547-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про затвердження Програми розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами у м. Черкаси на 2022-2024 роки          
               
                 
Відповідно до пункту 21 частини 1 статті 91 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про рекламу», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконкому Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722 «Про затвердження Положення про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих бюджетних програм» Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами у м. Черкаси на 2022-2024 роки (додаток 1).

2. Затвердити звіт про виконання Програми розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами у м. Черкаси на 2019-2021 роки (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та реклами.
                 
                 
Міський голова           Анатолій БОНДАРЕНКО
           



 

 

 

 
Пояснювальна записка 

до проекту рішення Черкаської міської ради:

 

«Про затвердження Програми розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами в м. Черкаси на 2022-2024 роки»

  

Проект Програми розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами в м. Черкаси на 2022-2024 роки (далі - Програма) формулює цілі, зміст, напрямки, пріоритети та завдання організації розвитку дизайну міського середовища та зовнішнього рекламного оформлення міста разом із визначенням принципів та засобів їх реалізації. Сукупність механізмів їх здійснення становить політику органів місцевого самоврядування у сфері розвитку дизайну міського середовища та зовнішньої реклами.

Крім того, Програма має вирішити проблеми формування дизайну міського середовища та рекламної інфраструктури в архітектурному середовищі міста з урахуванням містобудівних умов, історичних та природно-географічних аспектів. А також, спрямована на створення умов для переходу на якісно новий рівень забезпечення мешканців та гостей міста комфортними умовами життя, засобами дизайну міського середовища, ергономіки та зовнішньої реклами.

В основу Програми покладені положення Конституції України, Законів України «Про рекламу», «Про благоустрій населених пунктів», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішення Черкаської міської ради від 11.11.2008 № 4-688 «Про Правила благоустрою міста Черкаси», рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 17.06.2009 № 752 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Черкаси» та інших нормативних актів.

Слід відмітити, що як показує статистика подачі заявок з пропозиціями до «Громадського бюджету м. Черкас» напрям покращення якості міського середовища є пріоритетним для громади міста.

 

 

 

Заступник директора департаменту-

начальник відділу юридичного забезпечення

департаменту архітектури та містобудування

Черкаської міської ради                                                    Віктор ПАНЧЕНКО

 



 

ДОДАТКИ

1 547-9-рд 11.01.22 додатки (експертний висновок).pdf Переглянути
2 547-9-рд 11.01.22 додатки.pdf Переглянути