ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2110-9-з

Дата реєстрації:

17.12.2021

Проголосовано:

20.01.2022 12:48:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2110-9-з



















































































































































Проект рішення
№ 2110-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Промисловій (вільна земельна ділянка)
Розглянувши заяву департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 24.11.2021 № 61727 відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 12,8600 га в постійне користування по вул. Промисловій під будівництво кладовища.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій. Відповідно до містобудівної документації частина території (53 %) територія кладовищ, частина (47%) територія під розміщення крематорію з колумбарієм.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та місто-будування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).

 
Міський голова А.В. Бондаренко




































Пояснювальна записка

до проекту рішення:

«Про надання департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Промисловій (вільна земельна ділянка)»

 

          Підстава: заява від 11.10.2021 № 01-06/61727.

          Граничний термін прийняття рішення: 11.11.2021.

          Орієнтовна площа: 12,8600 га за рахунок земель Черкаської міської ради.

          Під будівництва кладовища.

          У постійне користування.

         

        Відповідно до статті 92 Земельного кодексу України право постійного користування земельною ділянкою - це право володіння і користування земельною ділянкою, яка перебуває у державній або комунальній власності, без встановлення строку.

         Права постійного користування земельною ділянкою із земель державної та комунальної власності набувають підприємства, установи та організації, що належать до державної та комунальної власності.

 

 

 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою

 
 

Р.Г. Донець