ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

527-9-рд

Дата реєстрації:

17.12.2021

Проголосовано:

20.01.2022 10:29:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 527-9-рд



















































































































              Проєкт рішення
            №527-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування на баланс комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради витрат на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення пішохідної доріжки вздовж будинку №39/1 по вул. Радянська від вул. Чорновола до ДНЗ №37 м. Черкаси (з ПКД)          
               
                 

З метою приведення бухгалтерського обліку майна міської комунальної власності у відповідність до вимог чинного законодавства, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2011 №145 «Деякі питання безоплатної передачі основних засобів», п. 3.2. положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712, керуючись п.31 ст.26 та п.5 ст.60. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Черкаська міська рада,

 ВИРІШИЛА:



1. Передати з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства електромереж  зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради витрати на об’єкт: «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення пішохідної доріжки вздовж будинку №39/1 по вул. Радянська від вул. Чорновола до ДНЗ №37           м. Черкаси (з ПКД)» вартістю 76592,25 грн. (сімдесят шість тисяч п’ятсот дев’яносто дві грн. 25 коп.), для подальшого утримання та експлуатації.

2. Утворити комісію для передачі з балансу департаменту архітектури та містобудування на баланс комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради у складі:

Голова комісії:

Савін А.О. – директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;

 


Члени комісії:


Терьохін В.О. – директор комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради (за згодою);

Слесаренко Л.М. – заступник директора департаменту – начальник управління будівництва департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;

Пухир Л.Ю. – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;

Рояка В.Г. – головний бухгалтер комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради (за згодою);

Глазепа Т.М. – головний спеціаліст відділу супроводу проектної документації управління будівництва департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

         3. Голові комісії Савіну А.О., акт прийому-передачі витрат подати на затвердження заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенку В.А., в місячний термін з дня прийняття цього рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Беззубенка та постійну комісію з питань бюджету та економічного розвитку, (Георгій Гладкий).

 

 
                 
                 
Міський голова   Анатолій БОНДАРЕНКО






 

 

Пояснювальна записка до проекту рішення міської ради

 «Про передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради витрат на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення пішохідної доріжки вздовж будинку № 39/1 по вул. Рядянській від вул. Чорновола до ДНЗ №37 м. Черкаси (з ПКД)»

 

Запропонований до розгляду проект рішення розроблений з метою приведення бухгалтерського обліку майна міської комунальної власності у відповідність до вимог чинного законодавства, а саме, передача з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради витрат на об’єкт: «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення пішохідної доріжки вздовж будинку № 39/1 по вул. Радянська від вул. Чорновола до ДНЗ №37 м. Черкаси (з ПКД), вартістю 76 592, 25 грн. ( сімдесят шість тисяч п’ятсот дев’яносто дві грн. 25 коп.) для подальшого утримання та експлуатації, з врахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2011 № 145 «Деякі питання безоплатної передачі основних засобів», п. 3.2. положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712, керуючись п.31 ст.26 та п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

 

 

Директор департаменту                                                                    Артур САВІН