ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

514-9-рд

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 11:06:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 514-9-рд


 




















































































































             

 
Проект рішення  
            № 514-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про передачу бульдозера HAITUI HD 16 для розрівнювання та ущільнення твердих побутових відходів на території полігону твердих побутових відходів з балансу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради          
                 

З метою належного утримання, експлуатації, збереження та охорони майна комунальної власності, ефективного його використання за призначенням, керуючись п. 31 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», та враховуючи лист-згоду №443 від 02.12.2021 (вх. №27740-01-18 від 03.12.2021) комунального підприємства «Черкаська служба чистоти», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



  1. Передати бульдозер HAITUI HD 16 для розрівнювання та ущільнення твердих побутових відходів на території полігону твердих побутових відходів, за адресою: Черкаська область, Черкаський район, в адміністративних межах села Руська Поляна, у кількості 1 (однієї) шт., балансова вартість якого складає 4 008 000,00 грн. (чотири мільйона вісім тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ, реєстраційний номер 42057СА, 2020 року випуску, двигун №122D003249, серія ОМ №162026 з балансу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Яценко О.О.) на баланс комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради (Слинько І.В.), як внесок в cтатутний капітал.

  2. Директору департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Яценку О.О. в місячний термін з дня прийняття цього рішення подати акт прийому – передачі бульдозера HAITUI HD 16 на затвердження міському голові.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Яценка О.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).


 
                   
Міський голова        

Анатолій БОНДАРЕКО

 
 





 

 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА


«Про передачу бульдозера HAITUI HD 16 для розрівнювання та ущільнення твердих побутових відходів на території полігону твердих побутових відходів, за адресою: Черкаська область, Черкаський район, в адміністративних межах села Руська Поляна, з балансу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради, як внесок в Статутний капітал».

Згідно пп.3.1 п. 3 Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси рішення про визначення балансоутримувача комунального майна та про передачу об’єктів міської комунальної власності, за виключенням нежитлових будівель, приміщень та споруд, з балансу на баланс Підприємств, приймає виконавчий комітет Черкаської міської ради.

Проте, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи місцевого самоврядування від імені та в інтересах територіальних громад відповідно до закону здійснюють правомочності щодо володіння, користування та розпорядження об'єктами права комунальної власності, в тому числі виконують усі майнові операції, можуть передавати об'єкти права комунальної власності у постійне або тимчасове користування юридичним та фізичним особам, укладати договори в рамках державно-приватного партнерства, у тому числі концесійні договори, здавати їх в оренду, продавати і купувати, використовувати як заставу, вирішувати питання їхнього відчуження, визначати в угодах та договорах умови використання та фінансування об'єктів, що приватизуються та передаються у користування і оренду.

Тому, з метою належного проведення робіт та експлуатації на міському полігоні твердих побутових відходів, що знаходиться на балансі комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради, збереження та охорони майна комунальної власності, ефективного його використання за призначенням, пропонуємо передати бульдозер HAITUI HD 16 для розрівнювання та ущільнення твердих побутових відходів на території полігону твердих побутових відходів, за адресою: Черкаська область, Черкаський район, в адміністративних межах села Руська Поляна, у кількості 1 (однієї) шт., балансова вартість якого складає 4 008 000,00 грн. (чотири мільйона вісім тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ, реєстраційний номер 42057СА, 2020 року випуску, двигун №122D003249, серія ОМ №162026 з балансу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради, як внесок в cтатутний капітал.

 

Директор департаменту

житлово-комунального комплексу                                                Олександр ЯЦЕНКО