ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

497-9-рд

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 11:06:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 497-9-рд





















































































              Проєкт рішення
            №497-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу комплексу будівель та споруд по вул. Михайла Грушевського, 63 з балансу комунального підприємства «Соснівська служба утримання будинків» Черкаської міської ради  на баланс та оперативне управління департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради      

 
   
               
                 



 


























З метою належного утримання та збереження цілісності комплексу будівель та споруд вул. Михайла Грушевського, 63, розглянувши звернення КП «Соснівська служба утримання будинків» Черкаської міської ради, відповідно до п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Безоплатно передати з балансу комунального підприємства «Соснівська служба утримання будинків» Черкаської міської ради на баланс та в оперативне управління департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради комплексу будівель та споруд по вул. Михайла Грушевського, 63, загальною площею 410,2 кв.м., вартістю 464560,00 (чотириста шістдесят чотири тисячі п’ятсот) гривень.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р. А.).
                 
Міський голова         Анатолій БОНДАРЕНКО





 



























 

Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про передачу комплексу будівель та споруд по вул. Михайла Грушевського, 63 з балансу комунального підприємства «Соснівська служба утримання будинків» Черкаської міської ради  на баланс та оперативне управління департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради»

 

 
             Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою належного утримання та збереження цілісності комплексу будівель та споруд вул. Михайла Грушевського, 63, розглянувши звернення КП «Соснівська служба утримання будинків» Черкаської міської ради, пропонуємо передати комплекс будівель та споруд на баланс та оперативне управління департаменту.

 

 
Директор департаменту         Ірина УДОД