ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2014-9-з

Дата реєстрації:

26.11.2021

Проголосовано:

13.12.2021 10:58:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2014-9-з


 






























































































Проєкт рішення
         2014-9-з
       ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) та про проведення експертної грошової оцінки
З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи звернення громадян від 07.06.2021 № 12251-01-25 та від 03.11.2021 № 25059-01-25, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 11.10.2021 № 12251-01-25, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Включити до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), земельну ділянку орієнтовною площею 0,0250 га по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) з метою будівництва об’єкту дорожнього сервісу.

  2. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0250 га по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) з метою будівництва об’єкту дорожнього сервісу.


Відповідно до містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318, вищезазначена земельна ділянка належить до території об’єктів транспортної інфраструктури під станцію техобслуговування автомобілів, автомийку.

На вищезазначену земельну ділянку відсутні містобудівні обмеження. Містобудівні потреби відповідають діючій містобудівній документації міста Черкаси.

  1. Після виконання пункту 2 цього рішення департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,0250 га по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) з метою будівництва об’єкту дорожнього сервісу, для подальшого продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах).


4. Доручити департаменту архітектури  та містобудування Черкаської міської ради укласти відповідні договори на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та на проведення експертної грошової оцінки.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



 



 

 


















 

Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) та про проведення експертної грошової оцінки»

 

Підстава: З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки, звернення громадян підготовлено даний проект рішення.

У власність через земельні торги: земельну ділянку орієнтовною площею 0,0250 га по вул. Оборонній (біля земельної ділянки № 55) з метою будівництва об’єкту дорожнього сервісу

Враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 11.10.2021 № 12251-01-25 на вищезазначену земельну ділянку відсутні містобудівні обмеження.

Відповідно до містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318, вищезазначена земельна ділянка належить до території об’єктів транспортної інфраструктури під станцію техобслуговування автомобілів, автомийку.

Містобудівні потреби відповідають діючій містобудівній документації міста Черкаси.

 

 
 

Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою

 
Руслан  ДОНЕЦЬ