ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

477-9-рд

Дата реєстрації:

22.11.2021

Проголосовано:

09.12.2021 12:44:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    37
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 477-9-рд




















































































































Проект рішення
№ 477-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
 Про безоплатну передачу з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлового  приміщення  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170 
     Відповідно до п. 31 ст.26, ст.59 та ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712, розглянувши звернення департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 28.10.2021 № 24574-01-15 щодо створення необхідних умов для занять з тхеквондо ВТФ, Черкаська міська рада                        

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати безоплатно на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  нежитлове  приміщення четвертого поверху   блоку інженерного забезпечення (літ. Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170 з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології   (Батир Р.А.).
Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО



 



 























Пояснювальна записка

 

до проекту рішення Черкаської міської ради  «Про безоплатну передачу з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлове приміщення за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170»

 

  
     З метою створення необхідних умов для реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту, поліпшення спортивної інфраструктури та залучення дітей міста до регулярних занять спортом, прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про безоплатну передачу з балансу департаменту економіки та розвитку  Черкаської міської ради на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлове приміщення  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170».

 
Директор департаменту Ірина УДОД