ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент соціальної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

485-рд

Дата реєстрації:

29.11.2021

Проголосовано:

09.12.2021 11:34:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    36
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 485-рд

































































































              Проєкт рішення  
             № 485-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
Про затвердження типової форми контракту з керівником надавача соціальних послуг комунального сектору            
                 
 
Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства праці України «Про затвердження Типової форми контракту з працівником» від 15.04.1994 р. № 23, пункту 2 частини 2 статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200, з метою дотримання вимог законодавства України під час призначення на посади керівників надавачів соціальних послуг комунального сектору, враховуючи пропозиції департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 



  1. Затвердити типову форму контракту з керівником надавача соціальних послуг комунального сектору (додається). 

  2. Встановити, що призначення на посаду та укладання контракту з керівниками надавачів соціальних послуг комунального сектору здійснює міський голова.

  3. Міському голові Анатолію Бондаренку привести трудові відносини з призначеними керівниками надавачів соціальних послуг комунального сектору у відповідність до типової форми контракту, затвердженої цим рішенням.

  4. Управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради (Юлія Кропива) оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.

  5. Контроль за виконанням рішення постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина Холупняк).


 

 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження типової форми контракту з керівником надавача соціальних послуг комунального сектору»

 

Відповідно до пункту 2 частини 2 статті 13 Закону України «Про соціальні послуги» (далі-Закон) керівник закладу надання соціальних послуг комунального сектору призначається на посаду на конкурсній основі за контрактом. Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200. Однак жодним нормативно-правовим актом не затверджено типову форму контракту з керівниками таких закладів.

На сьогодні у місті Черкаси функціонують 3 комунальні заклади надання соціальних послуг, засновником яких є Черкаська міська рада, зокрема територіальний центр надання соціальних послуг м.Черкаси, центр комплексної реабілітації «Жага життя», Черкаський міський центр соціальних служб. Керівники цих закладів згідно з вимогами Закону мають призначатися на посаду за контрактом.

Враховуючи викладене вище, департаментом вноситься на розгляд міською радою проєкт рішення «Про затвердження типової форми контракту з керівником надавача соціальних послуг комунального сектору».

 

 

 










Директор департаменту

соціальної політики
       

Євгеній ДАНЧЕНКО



 



 

ДОДАТКИ

1 485-9-рд 29.11.21 додаток.pdf Переглянути