ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

465-9-рд

Дата реєстрації:

15.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 11:29:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    37
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 465-9-рд
































































































              Проєкт рішення
            № 465-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у господарське відання АТ «Черкасигаз» підземного,  надземного газопроводу  та газорегуляторного пункту по вул. Смілянська, 122/3          
               
                 
        Розглянувши лист ТОВ «МСК Будсервіс»  (ДУС та ЮЗ № 20023-01-15 від 07.09.2021) щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади підземного, наземного газопроводу та газорегуляторного пункту по об’єкту «Нове будівництво багатоквартирного п’ятисекційного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Смілянській, 122/3 в м. Черкаси», враховуючи лист-згоду АТ «Черкасигаз» від 06.07.2021 № 1330/08 щодо безоплатної передачі підземного, наземного газопроводу та газорегуляторного пункту по вул. Смілянська, 122/3 у господарське відання АТ «Черкасигаз» з метою належного утримання та подальшої експлуатації, відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади підземного газопроводу високого тиску діаметром 108 мм., довжиною 140,3 м., надземного газопроводу високого тиску ІІ категорії діаметром 108 мм., довжиною 0,85 м. та газорегуляторного пункту по вул. Смілянська, 122/3 в м. Черкаси.

2. Передати безоплатно підземний газопровід високого тиску діаметром 108 мм., довжиною 140,3 м., надземний газопровід високого тиску ІІ категорії діаметром 108 мм., довжиною 0,85 м.та газорегуляторний пункт по вул. Смілянська, 122/3 в м. Черкаси у господарське відання АТ «Черкасигаз».

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 

 

Міський голова
       

 

Анатолій
 

 

БОНДАРЕНКО





 

 
Пояснювальна записка








до проєкту рішення Черкаської міської ради  «Про передачу у господарське відання АТ «Черкасигаз» підземного,  надземного газопроводу  та газорегуляторного пункту по вул. Смілянська, 122/3»




 

         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача у власність Черкаської міської територіальної громади підземного газопроводу високого тиску діаметром 108 мм., довжиною 140,3 м., надземного газопроводу високого тиску ІІ категорії діаметром 108 мм., довжиною 0,85 м. та газорегуляторного пункту по вул. Смілянська, 122/3 в м. Черкаси з наступною передачею цих інженерних газових мереж у господарське відання АТ «Черкасигаз» забезпечить її належне утримання та надійне постачання газу споживачам.

 

Директор департаменту                                                                        Ірина УДОД