ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1923-9-з

Дата реєстрації:

27.10.2021

Проголосовано:

09.11.2021 13:36:19

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    12
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1923-9-з






















































































































Проєкт рішення

№ 1923-9-з


ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «УГОЛЬОК» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Будіндустрії, 9
Розглянувши заяву ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНОГО АВТОКООПЕРАТИВУ «УГОЛЬОК» щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 08.09.2021 № 01-06/42401, викопіювання з плану міста, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 19, 41, 79-1, 125 Земельного кодексу України Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «УГОЛЬОК» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2600 га у власність по вул. Будіндустрії, 9 для колективного гаражного будівництва під гаражами.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із:

- охороною зоною навколо інженерних комунікацій;

- санітарно-захисною зоною від підприємства по виготовленню фарб.

2. В процесі здійснення заходів із землеустрою необхідно врахувати нормативні розміри охоронних зон та обмежень у їх використанні, що встановлені чинним законодавством та повідомити про такі обмеження замовника і балансоутримувача інженерних мереж, інформацію про що зазначити у документації із землеустрою.

3. Зобов’язати ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНОГО АВТОКООПЕРАТИВУ «УГОЛЬОК» укласти з Черкаською міською радою договір про відшкодування збитків (неодержаного доходу) за час фактичного користування земельною ділянкою по вул. Будіндустрії, 9, в порядку встановленому чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
Міський голова А.В. Бондаренко



 

 
















Пояснювальна записка

до проекту рішення:

«Про надання ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «УГОЛЬОК» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Будіндустрії, 9»

 

           Підстава: заява від 23.07.2021 № 01-06/42401.

          Граничний термін прийняття рішення: 23.08.2021.

          Орієнтовна площа: 0,2600 га за рахунок земель Черкаської міської ради.

          У власність.

          Під гаражі.

 

Відповідно до статті 41 Земельного кодексу України житлово-будівельним (житловим) та гаражно-будівельним кооперативам за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування земельні ділянки для житлового і гаражного будівництва передаються безоплатно у власність або надаються в оренду у розмірі, який встановлюється відповідно до затвердженої містобудівної документації.

 

 

 

 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою  

         Р.Г. Донець