ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

438-9-рд

Дата реєстрації:

28.10.2021

Проголосовано:

09.11.2021 11:37:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 438-9-рд





































































































Проєкт рішення
  

 

     
438-9-рд
       ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про уповноваження посадових осіб на виконання функцій організатора земельних торгів в особистих електронних кабінетах
Відповідно до вимог ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони», враховуючи Вимоги щодо підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису) затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013 та на виконання п. 23 цієї постанови Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Уповноважити посадових осіб на виконання функцій організатора земельних торгів, а саме:

вводити інформацію про лот в електронну торгову систему;

оприлюднювати оголошення в електронній торговій системі;

надавати відповіді на запитання щодо лота;

надавати доступ потенційним покупцям, учасникам до оригіналів документів щодо лота;

перевіряти відповідність переможця земельних торгів вимогам Земельного Кодексу України;

оприлюднювати повідомлення про скасування земельних торгів;

оприлюднювати в електронній торговій системі відомості про здійснення переможцем торгів оплати за придбаний лот та витрат (видатків), здійснених на підготовку лота до продажу;

вчиняти інші дії, необхідні для проведення та завершення земельних торгів в особистих електронних кабінетах, встановлені постановою Кабінету Міністрів України № 1013:

        - Лисенка Романа Вікторовича – заступника начальника управління- начальника відділу контрольно-договірної роботи управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

- Айрапетян Анастасію Василівну – завідувача сектору продажу земельних ділянок управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

         - Слюсар Ірину Миколаївну – головного спеціаліста сектору продажу земельних ділянок управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

2. Уповноважити посадових осіб на виконання функцій організатора земельних торгів, а саме підписувати та оприлюднювати протоколи земельних торгів та договори за результатами проведення земельних торгів:

- Савіна Артура Олександровича – директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;

- Крилова Андрія Олександровича – заступника директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;

- Донця Руслана Григоровича – начальника управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

3. Визнати таким, що втратив чинність п.2 рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 року № 6-36.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).

 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



 







 

 

                                      Пояснювальна записка







до проекту рішення

 

«Про уповноваження посадових осіб на виконання функцій організатора земельних торгів в особистих електронних кабінетах»



                                                     









 

Метою прийняття рішення є забезпечення виконання встановлених Земельним кодексом України повноважень Черкаської міської ради щодо продажу земельних ділянок чи прав на них на конкурентних засадах через електронні аукціони.

У зв'язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони» та Вимог щодо підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013, виникла необхідність уповноважити посадових осіб на виконання функцій організатора земельних торгів. Відповідно до п. 23 Вимог уповноважені посадові особи від імені організатора земельних торгів вводять інформацію про лот в електронну торгову систему, оприлюднюють оголошення в електронній торговій системі, а також вчиняють інші дії, необхідні для проведення та завершення земельних торгів в особистих електронних кабінетах.

 






 

 

 











 

Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою

 
Руслан ДОНЕЦЬ