ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

435-9-рд

Дата реєстрації:

23.10.2021

Проголосовано:

09.11.2021 11:37:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 435-9-рд


 












































































































































              Проєкт рішення  
            № 435-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                   
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021  №9-20 «Про надання  згоди на  безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».            
                 
                   
       Відповідно до частини першої статті 59, частини другої статті 60 Закону              України  «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021 №8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

     1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси», а саме, абзац 3 пункту 1 рішення викласти в новій редакції:

 

«Комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master, реєстраційний номер до переоформлення – СА 0252 АВ, рік випуску – 2005».

      2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).
 
                   
                   
Міський голова                      Анатолій  БОНДАРЕНКО



 

 

 





























 

 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

 

Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси »


 

Відповідно до рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021№8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси» для  закладів охорони здоров’я.

.

 

 
 

Директор департаменту
      Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ
           
           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Порівнювальна таблиця

 

до проекту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021№9-20 «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».

 














Чинна редакція Запропонована редакція
1 комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master – Bceрт, реєстраційний номер до переоформлення – СА 02-52 АВ, рік випуску – 2013.

 
Комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master, реєстраційний номер до переоформлення – СА 0252 АВ, рік випуску – 2005.

 

 

 

Директор департаменту                              Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ