ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлво-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

412-9-рд

Дата реєстрації:

04.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:34:19

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 412-9-рд


 




































































































































             

 
Проект рішення
            412-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу майна з балансу КП «Дирекція парків» на баланс Черкаського міського зоологічного парку «Рошен»          
               
                 
З метою належного утримання, експлуатації,  збереження та охорони майна комунальної власності, ефективного його використання за призначенням, керуючись  п. 31 ст. 2 та п. 5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси»,  розглянувши лист – згоду Черкаського міського зоологічного парку «Рошен», Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. 1.Передати з балансу комунального підприємства «Дирекція парків» (Рубан С.Л.) на баланс Черкаського міського зоологічного парку «Рошен» (Ван Є.Л.) майно, а саме:

- Місток № 1 у кількості 1 шт., балансова вартість якого складає 5 944,46 грн. (п`ять тисяч дев`ятсот сорок чотири гривні 46 коп.);

- Гідротехнічну споруду верхнього озера у кількості 1 шт., балансова вартість якої складає 172 838,00 грн. (сто сімдесят дві тисячі вісімсот тридцять вісім гривень 00 коп.).

2. Директору комунального підприємства «Дирекція парків» (Рубан С.Л.) в місячний термін з дня прийняття цього рішення подати акт прийому – передачі об’єктів комунального призначення на затвердження міському голові.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології  (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 



 

 





















 
ПОЯСНЮВАЛЬНА  ЗАПИСКА

до проекту рішення міської ради «Про передачу майна з балансу КП «Дирекція парків» на баланс Черкаського міського зоологічного парку «Рошен»

 

Рішенням Черкаської міської ради від 15.04.2021 № 5-135 “Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Смілянській, 132/1, яка перебуває в постійному користуванні КП «Дирекція парків», та передачі її частини в постійне користування  Черкаському міському зоологічному парку “Рошен”, передано Черкаському міському зоологічному парку «Рошен» земельну ділянку площею 4,8427 га. На вказаній земельній ділянці розташоване наступне майно: 

- місток № 1, балансова вартість якого складає 5 944,46 грн.;

- гідротехнічна споруда верхнього озера, балансова вартість якої складає 172 838,00 грн.

Виходячи з викладеного вище та у зв`язку з тим, що КП «Дирекція парків» зареєструвало припинення права користування земельною ділянкою площею 4,8427 га необхідно передати вищезгадане майно (місток № 1 та гідротехнічну споруду верхнього озера) на баланс Черкаському зоологічному парку «Рошен».

 

 

 Директор департаменту                                                                  О.О. Яценко