ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

411-9-рд

Дата реєстрації:

01.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:33:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 411-9-рд






















































































































 

 
Проект рішення
№411-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної

петиції щодо капітального ремонту вулиці 30 років Перемоги (облаштування безпечного пішохідного переходу в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Сумгаїтська») в м. Черкаси

Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію Че/ 1584-еп щодо капітального ремонту вулиці 30 років Перемоги (облаштування безпечного пішохідного переходу в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Сумгаїтська») в м. Черкаси підтримати.

 

2. Зобов’язати департамент житлово-комунального комплексу подати та департамент економіки та розвитку включити до проекту рішення Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2022 рік пропозицію: «Капітальний ремонту вулиці 30 років Перемоги (облаштування безпечного пішохідного переходу в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Сумгаїтська») в м. Черкаси»

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О., директора департаменту економіки та розвитку Удод І.І., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

Міський голова А.В.Бондаренко



 

 

                                                                        































 Пояснювальна записка 


до проекту рішення:

 

«Про розгляд петиції щодо капітального ремонту вулиці 30 років Перемоги (облаштування безпечного пішохідного переходу в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Сумгаїтська») в м. Черкаси»

 

З метою запобігання нещасним випадкам та комфортного пересування  мешканців та гостей міста необхідно облаштувати безпечний пішохідний перехід по вулиці 30 років Перемоги в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Сумгаїтська».

 

 

 
 Директор департаменту     О.О. Яценко


ДОДАТКИ

1 411-9-рд 01.09.21 додаток (Петиція).pdf Переглянути