ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

408-9-рд

Дата реєстрації:

29.09.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:30:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 408-9-рд


 














































































































































              Проект рішення
            № 408-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу          
               
                 

Керуючись Законами України «Про фінансовий лізинг», «Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель», Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для виконання робіт з ущільнення відходів на полігоні твердих побутових відходів, Черкаська міська рада




 



  1. Дозволити комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради (код в ЄДРПОУ 03328652) здійснити відповідні процедури щодо закупівлі фінансових послуг для придбання одного компактора (ущільнювача сміття) XCMG XH283J або його аналогу на таких умовах:



1.1 Предмет лізингу -компактор (ущільнювач сміття) XCMG XH283J, країна виробник – КНР, р

1.2. Термін поставки предмета лізингу – протягом 120 днів з моменту підписання договору фінансового лізингу;

1.3. Загальна вартість предмета лізингу - не більше 8 120 255,50 гривень (вісім мільйонів сто двадцять тисяч двісті п’ятдесят п’ять гривень 50 копійок) з ПДВ;

1.4. Авансовий платіж - не більше 20 відсотків від вартості предмета                лізингу;

1.5. Строк лізингу - не більше 60 місяців;

1.6. Відсоткова ставка – не більше 10% річних у гривні;


1.7 Комісія за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу, мінімум 1 000,00 грн. (щомісячно  протягом дії договору);


1.8. Погашення лізингових платежів - згідно з графіком платежів з правом дострокового викупу.

2. Комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради:

2.1. Укласти договір фінансового лізингу на умовах, встановлених у пункті 1 цього рішення, з погодженням істотних умов договору фінансового лізингу з переможцем тендерної закупівлі.

2.2. Забезпечити страхування, належне утримання та експлуатацію, ремонт та технічне обслуговування предмету лізингу.

3. Уповноважити директора Комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради Слинько Ігоря Володимировича на підписання договору фінансового лізингу і договору страхування майна та інших необхідних документів для оформлення цих договорів з правом визначення всіх інших умов цих договорів на власний розсуд.

4.  Комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради

4.1. Дозволити здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням компактора (п. 1 цього рішення), згідно діючою системою огляду і ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.

4.2. Після закінчення лізингу здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на компактор (ущільнювач сміття) (п. 1 цього рішення) за територіальною громадою міста, в особі комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради.

5. Рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-12 « надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу» вважати таким, що втратило чинність.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О., постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
 
           
           
           



 

 



 

 






























Пояснювальна записка


до проекту рішення:





«Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу»

У зв’язку із зміною технічних умов та відмовою окремих банків приймати участь у відкритих торгах на послуги лізингу, існує необхідність скасування попереднього рішення міської ради від 15.06.2021 № 6-12 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу» та надання нового дозволу на укладання договору фінансового лізингу на придбання компактора для виконання робіт з ущільнення відходів на полігоні ТПВ. 
Враховуючи означене та лист КП «Черкаська служба чистоти» від 03.09.2021 № 317, прошу прийняти рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу».
 

 
Директор департаменту



 
            Олександр ЯЦЕНКО