ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

392-9-рд

Дата реєстрації:

22.09.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:19:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 392-9-рд


фя




















































































































 

 
Проект рішення
№ 392-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної  петиції щодо капітального ремонту вулиці Байди Вишневецького (тротуар від вулиці Надпільної до вулиці Оборонної) та встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху по вулиці Байди Вишневецького в м. Черкаси

 

Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію Че/1539-еп щодо капітального ремонту вулиці Байди Вишневецького (тротуар від вулиці Надпільної до вулиці Оборонної) та встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху по вул. Байди Вишневецького у м. Черкаси підтримати частково.

2. Зобов’язати департамент житлово-комунального комплексу та департамент економіки та розвитку включити до проєкту рішення про внесення змін до Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2021 рік пропозицію: «Капітальний ремонт вулиці Байди Вишневецького (тротуар від вулиці Надпільної до вулиці Одеської) у м. Черкаси».

3. Комунальному підприємству «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» розробити та погодити з Управлінням патрульної поліції в Черкаській області схему організації дорожнього руху на встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху та забезпечити їх встановлення по вулиці Байди Вишневецького.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О., директора департаменту економіки та розвитку Удод І.І., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 
Міський голова А.В.Бондаренко



 































 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 


«Про розгляд електронної петиції щодо капітального ремонту вулиці Байди Вишневецького (тротуар від вулиці Надпільної до вулиці Оборонної) та встановлення засобів заспокоєння руху по вулиці Байди Вишневецького у м. Черкаси»

 

З метою забезпечення комфортних умов та безпеки руху для руху пішоходів по вулиці Байди Вишневецького необхідно виконати роботи із капітального ремонту вулиці Байди Вишневецького (тротуар від вулиці Надпільної до вулиці Одеської) у м. Черкаси та встановити засоби заспокоєння дорожнього руху по вулиці Байди Вишневецького.

 

 
Директор департаменту                                                             О.О. Яценко



 



 

 

 



 

 

 

 

 



 

ДОДАТКИ

1 392-9-рд 22.09.21 додаток (Петиція).pdf Переглянути