ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

424-9-рд

Дата реєстрації:

08.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:16:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 424-9-рд






















































































































              Проєкт рішення
            №424-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання згоди на передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області нежитлової будівлі електроцеху з прибудовами по

вул. Надпільній, 528  
         
               
                 

Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розглянувши рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021 №8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» та лист згода комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради стосовно передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області нежитлової будівлі електроцеху з прибудовами по вул. Надпільній, 528, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 
       1. Надати згоду на передачу з власності Черкаської міської територіальної громади з балансу комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області на баланс комунального закладу «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» нежитлову будівлю електроцеху з прибудовами по вул. Надпільній, 528, загальною площею 284,4 кв.м.

          2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

 




































 
Пояснювальна записка

до проекту рішення «Про надання згоди на передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області нежитлової будівлі електроцеху з прибудовами по вул. Надпільній, 528»             

 

             Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розглянувши рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021 №8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» та лист згода комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради стосовно передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області нежитлової будівлі електроцеху з прибудовами по вул. Надпільній, 528, пропонуємо передати будівлю у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області.

 

 
                 
                 
Директор департаменту         Ірина УДОД