ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент управління справами та юридичного забезпечення

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

407-9-рд

Дата реєстрації:

29.09.2021

Проголосовано:

21.10.2021 12:07:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    8
  • Не голосували
    12
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 407-9-рд



































































































Проєкт рішення
№ 407-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про визначення певних повноважень виконавчого комітету Черкаської міської ради    

  На підставі пункту 31 частини 1 статті 26, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи прокольне доручення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 22.09.2021 № 212-Д, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:


  1. Наділити виконавчий комітет Черкаської міської ради повноваженнями з надання згоди на укладання договорів (правочинів), якими передбачено будівництво, реконструкція, реставрація тощо обєктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва на земельних ділянках комунальної власності, які перебувають у користуванні комунальних підприємств міста.

  2. Виконавчим органам Черкаської міської ради, які є органами управління комунальних підприємств, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси, подавати на погодження виконавчому комітету Черкаської міської ради проєкти рішень про затвердження договорів (правочинів), визначених пунктом 1 цього рішення.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О.  





 

Міський голова                                                Анатолій БОНДАРЕНКО

 

   
Пояснювальна записка до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про визначення певних повноважень виконавчого комітету

Черкаської міської ради»

 

На виконання протокольного доручення Черкаської міської ради від 02.09.2021 № ПД-9-522 стосовно внесення змін до Регламенту виконавчого комітету в частині віднесення до компетенції виконавчого комітету надання згоди на укладання договорів, що передбачено будівництво, реконструкцію, тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва на земельних ділянках комунальної власності, які перебувають у користуванні комунальних підприємств міста інформуємо, що департаментом управління справами та юридичного забезпечення підготовлено відповідний проєкт рішення (копія додається) та подано його на розгляд виконавчого комітету, який включено до порядку денного засідання 14.09.2021. Членами виконавчого комітету відкладено розгляд вказаного проєкту рішення на його довивчення.

22.09.2021 включено до порядку денного засідання виконавчого комітету вищевказаний проєкт рішення виконавчого комітету. Після його обговорення членами виконавчого комітету цього проєкту рішення, департаменту управління справами та юридичного забезпечення надано доручення підготувати та подати на розгляд Черкаської міської ради проєкт рішення про визначення певних повноважень виконавчого комітету Черкаської міської ради.

 

Директор департаменту управління

справами та юридичного забезпечення                                 Юрій ГОНЧАР