ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

302-9-рд

Дата реєстрації:

15.07.2021

Проголосовано:

22.07.2021 10:18:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 302-9-рд


 




















































































































             

 
Проект рішення  
            № 302-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про делегування функцій               замовника з капітального

ремонту вулиці Дахнівська,

м. Черкаси та вулиці Канівська, м. Черкаси
           
                 
                   
Керуючись п. 31 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про автомобільні дороги України», у зв’язку із включенням до «Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 3131090 у 2021 році в Черкаській області» вулиці Дахнівської та вулиці Канівської, з метою виконання їх капітального ремонту, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Делегувати державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» функції замовника з проведення капітального ремонту вулиці Дахнівська, м. Черкаси та вулиці Канівська, м. Черкаси.

2. Функції з контролю та приймання робіт з капітального ремонту вказаних вулиць передати замовнику робіт - державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».

3. Відповідальність за дотриманням гарантійних термінів експлуатації дорожнього покриття покласти на державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».

4. Зворотні матеріали, утворені від фрезерування асфальтобетонного покриття (осколу), передати комунальному підприємству «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 

Міський голова                                                                       А.В. Бондаренко

 
             



 

                                                                       






























 

УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел.у36-11-35; 36-11-37

 

 

Депутатам Черкаської

міської ради

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про делегування функцій замовника з капітального ремонту вулиці Дахнівська, м. Черкаси та вулиці Канівська, м. Черкаси»

 

У зв’язку із включенням до «Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 3131090 у 2021 році в Черкаській області» вулиці Дахнівська, м. Черкаси та вулиці Канівська, м. Черкаси.

З метою зменшення аварійності та забезпечення комфортного пересування мешканців та гостей міста необхідно провести капітальний ремонт на вулиці Дахнівської та вулиці Канівській в м. Черкаси.

 

 

 
В.о. директора департаменту               А.М. Наумчук
           
           



 

 

 

Погоджено:

 

Отрешко С.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гонор О.Г.

(0472) 36-11-40