ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

234-9-рд

Дата реєстрації:

06.05.2021

Проголосовано:

15.06.2021 13:04:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 234-9-рд


 

 














































































































































              Проект рішення
            № 234-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про доручення Черкаської міської ради          
               
                 
На підставі ст. 25, п.10 ч.3 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи п. 22 ст. 137 Земельного кодексу України, з метою оптимізації робочого часу міського голови, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Доручити секретарю Черкаської міської ради Тренкіну Ю.В. від імені Черкаської міської ради укладати, підписувати договори купівлі-продажу земельних ділянок, підставою для укладення яких є відповідні рішення міської ради про продаж земельних ділянок.

2. Доручити начальнику управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Донцю Р.Г., а у разі його відсутності директору департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Савіну А.О. бути представниками від Черкаської міської ради на земельних торгах та за результатами проведення земельних торгів підписувати протоколи земельних торгів, укладати від імені Черкаської міської ради договори оренди землі та купівлі-продажу  земельних ділянок, права на які виставляються на земельні торги.

3. Рішення Черкаської міської ради від 28.07.2016 № 2-806 «Про доручення Черкаської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову                Бондаренка А.В.
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко


 

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про доручення Черкаської міської ради»

 

 

Відповідно до п.10 ч.3 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» секретар міської ради вирішує за дорученням сільського, селищного, міського голови або відповідної ради інші питання, пов'язані з діяльністю ради та її органів.

 

Згідно п.22 статті 137 Земельного кодексу України у процесі проведення торгів виконавець веде протокол, у якому зазначаються номер лота, стартова ціна та ціна продажу лота, відомості про переможця, номери рахунків, на які переможець повинен внести кошти за придбаний лот. У разі потреби до протоколу може вноситися й інша інформація. Протокол підписується переможцем, ліцитатором та організатором земельних торгів або його представником негайно після закінчення торгів за лотом у двох примірниках.

На підставі вищезазначеного та з метою оптимізації робочого часу міського голови підготовлений даний проект рішення міської ради.

 
 

 

Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
         

 

 

 

          Р.Г. Донець
           
Слюсар І.М.

33-12-37