ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

806-9-з

Дата реєстрації:

05.03.2021

Проголосовано:

18.03.2021 15:23:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 806-9-з






















































































































Проєкт рішення
№ 806-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова (р-н Перемога-2), яка перебуває в постійному користуванні КП «Черкасиінвестбуд» ЧМР
Розглянувши заяву комунального підприємства «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради та надані ним матеріали, а також враховуючи те, що земельна ділянка перебуває в постійному користуванні комунального підприємства «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради, що посвідчується Державним актом на право постійного користування земельною ділянкою від 21.06.2011 року, серія ЯЯ № 340687, та відповідно до пункту «г» статті 55 Закону України «Про землеустрій», відповідно до якого встановлено, що технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) включає згоду власника земельної ділянки, а для земель державної та комунальної власності - органу, уповноваженого здійснювати розпорядження  земельною ділянкою, на відновлення меж земельної ділянки користувачем, відповідно до статей 12, 92, 107 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 8,9590 га по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова (р-н Перемога-2), яка перебуває в постійному користуванні підприємства, згідно Державного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 21.06.2011 року, серія ЯЯ № 340687.

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).

 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



 



 
















Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

«Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова (р-н Перемога-2), яка перебуває в постійному користуванні

КП «Черкасиінвестбуд» ЧМР»

 

Підстава: заява від 10.02.2021 № 01-03/7229.

Граничний термін прийняття рішення: 10.03.2021.

 

Земельна ділянка площею 8,9590 га по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова (р-н Перемога-2), перебуває в постійному користуванні підприємства, згідно Державного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 21.06.2011 року, серія ЯЯ № 340687.

Відповідно до статті 107 Земельного кодексу України основою для відновлення меж є дані земельно-кадастрової документації.

Пунктом «г» статті 55 Закону України «Про землеустрій» технічна документація із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі  (на місцевості) включає згоду власника земельної ділянки, а для земель державної та  комунальної  власності  -  органу, уповноваженого здійснювати розпорядження земельною ділянкою, на відновлення меж земельної ділянки користувачем.

Враховуючи звернення КП «Черкасиінвестбуд» ЧМР з проханням відновити межі земельної ділянки площею 8,9590 га по вул. Олени Теліги, вул. Академіка Корольова (р-н Перемога-2), даним проєктом рішення передбачено надати згоду на відновлення меж вказаної земельної ділянки.

 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою

 
 

Р.Г. Донець