ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

363-9-з

Дата реєстрації:

18.01.2021

Проголосовано:

18.03.2021 12:29:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 363-9-з


                               





















































































































Проєкт рішення
         № 363-9-з
       ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги біля буд. № 27

З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи звернення від 26.12.2017 № 8604-2, довідку управління планування та архітектури від 24.01.2017, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Скасувати рішення Черкаської міської ради від 30.11.2017 № 2-2751 «Про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».

  2. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), земельну ділянку по вул. 30-річчя Перемоги біля буд. № 27 орієнтовною площею 0,6 га з метою розміщення автостоянки для тимчасового зберігання транспортних засобів.

  3. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги біля буд. № 27  орієнтовною площею 0,6 га з метою розміщення автостоянки для тимчасового зберігання транспортних засобів.



Згідно з детальним планом території між вулицею 30-річчя Перемоги та аеропортом в місті Черкаси, розробленим ФОП Чеберяком Ю.В. та затвердженим рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 20.12.2016 № 1743, передбачене розміщення на вказаній земельній ділянці гостьових автостоянок для тимчасового зберігання транспортних засобів.



  1. Доручити департаменту архітектури  та містобудування Черкаської міської ради укласти відповідний договір на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення земельних торгів.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).


 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги біля буд. № 27»

 

Підстава: З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки, звернення громадян підготовлено проект рішення.

В оренду: по вул. 30-річчя Перемоги біля буд. № 27 орієнтовною площею 0,6 га з метою розміщення автостоянки для тимчасового зберігання транспортних засобів.

Згідно з детальним планом території між вулицею 30-річчя Перемоги та аеропортом в місті Черкаси, розробленим ФОП Чеберяком Ю.В. та затвердженим рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 20.12.2016 № 1743, передбачене розміщення на вказаній земельній ділянці гостьових автостоянок для тимчасового зберігання транспортних засобів.

 

 

Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою

 
 Р.Г. Донець