ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

150-9-рд

Дата реєстрації:

05.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 12:41:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    37
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 150-9-рд






























































































































              Проект рішення
            № 150-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»          
               
                 
Відповідно до ч.1, ч.5 ст. 60, п.30 ч.1. ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень Черкаської міської ради від 24.03.2020 № 2-5731 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.11.2011 №3-364 «Про делегування повноважень щодо списання з балансу матеріальних цінностей» та від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи звернення  комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» щодо списання з балансу підприємства основного засобу, який повністю непридатний для подальшого використання, клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» – прилад електропунктури «Рефлекс», рік випуску 1991, первісна вартість – 51502,00 гривень, знос – 100%;

2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством залишити у розпорядженні  КНП «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
           





 






































Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно - діагностична поліклініка»

    Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» від 10.12.2020 №1596/01-12 щодо надання дозволу на списання та ліквідацію медичного обладнання, яке фізично застаріло та не підлягає ремонту - прилад електропунктури «Рефлекс», випуску 1991 року, первісна вартість – 51502,00 гривень, знос – 100%, що підтверджується документами відповідно до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», просимо підтримати поданий для розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»

 

 
 

  Директор департаменту
        В.Е.Кульчиковський
           
вик.Проценко Л.П.          
33 79 40