ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

368-9-з

Дата реєстрації:

25.01.2021

Проголосовано:

09.02.2021 12:13:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 368-9-з






















































































































              Проект рішення
            № 368-9-з
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про розроблення детального плану території між вулицями Сержанта Жужоми, Гагаріна та Розкопна в місті Черкаси          
               
                 
З метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території, відповідно до ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 8, 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 4.1 р. IV Наказу Мінрегіону від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Розробити детальний план території між вулицями Сержанта Жу-жоми, Гагаріна та Розкопна в місті Черкаси, площею 18,5 га.

2. Визначити департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради замовником розроблення детального плану території.

3. Залучити землекористувачів зазначеної території до фінансування робіт з розроблення детального плану території, як джерел, не заборонених законом.

4. Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради забезпечити:

4.1 Укладання договору з суб’єктом господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат на розроблення містобудівної документації.

4.2 Врахування рекомендацій архітектурно-містобудівної ради при затвердженні завдання на розроблення.

4.3 Узгодження та затвердження детального плану території згідно з чинним законодавством.

4.4 Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації в порядку, затвердженому Постановою КМУ від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Савіна А. О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О. М.).
                 
                 
Міський голова         А. В. Бондаренко



 



 


























Пояснювальна записка

до проекту рішення:
 
«Про розроблення детального плану території між вулицями Сержанта Жужоми, Гагаріна та Розкопна в місті Черкаси»
 
Підстава: п. 4.1 розділу IV Наказу Мінрегіону «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації» рішення про розроблення містобудівної документації, приймає відповідна міська рада.

Серед підстав по розробленню, є клопотання ПП «Спорттех» від 22.07.2020 (вх. № 14404-01-25 від 22.07.2020) − користувача земельної ділянки (кадастровий № 7110136700:03:028:0026) в межах розроблення детального плану території. Зокрема, причиною є втілення пропозицій інвестора по будівництву житлового комплексу по вул. Сержанта Жужоми, 1.

Проект також дозволить уточнити планувальну структуру території парку «Європейський» та розміщення об’єктів інженерної інфраструктури.

Детальний план у межах населеного пункту уточнює положення генерального плану міста Черкаси та визначає планувальну організацію і розвиток частини території.

Вказане рішення у відповідності до чинного законодавства і державних норм, враховує розроблення містобудівної документації з планування території на місцевому рівні.

Площа розроблення ДПТ – 18,5 га.
 

 
 
Директор департаменту

архітектури та містобудування
А. О. Савін

 

 

Балаба Ф. Л.

32-57-99

 

Погоджено:

Чернуха В. В.