ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

46-9-рд

Дата реєстрації:

18.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 15:48:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46-9-рд




























































































































              Проект рішення
            № 46-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 08.12.2011 № 3-407 «Про додаткові заходи, спрямовані на соціальний захист сімей воїнів, які загинули в Афганістані та у воєнних конфліктах в інших країнах»          
               
                 
Відповідно пункту 22 частини 1статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 91 Бюджетного Кодексу України, рішення Черкаської міської ради від 10.11.2017 № 2-2578 «Про затвердження міської соціальної програми «Турбота» на період з 2018 до 2022», з метою встановлення додаткових соціальних гарантій мешканцям м. Черкаси, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

 

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 08.12.2011

№ 3- 407 «Про додаткові заходи, спрямовані на соціальний захист сімей воїнів, які загинули в Афганістані та у воєнних конфліктах в інших країнах», а саме викласти пункт 1 рішення у новій редакції:

«1. Надавати членам сімей воїнів, які загинули в Афганістані та у воєнних конфліктах в інших країнах, згідно зі списком (додаток), за рахунок коштів міського бюджету пільгу в розмірі різниці між вартістю фактично спожитих послуг та знижкою, наданою відповідно до вимог чинного законодавства з державного бюджету на оплату за послуги: житлову – послугу з управління багатоквартирним будинком; витрат на управління багатоквартирним будинком; з постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії, постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами (далі – житлово-комунальні послуги); на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, абонементну плату за користування телефоном.».

 

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Гудзенка О. І. та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К. О.).
                 
                 
Міський голова         А. В. Бондаренко
           



 



Пояснювальна записка

до проекту рішення

 

Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської

міської ради від 08.12.2011 № 3-407 «Про додаткові заходи, спрямовані

на соціальний захист сімей воїнів, які загинули в Афганістані

та у воєнних конфліктах в інших країнах»

 

 

На виконання  вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, виключила  зі структури тарифів на постачання теплової енергії та надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води витрати на встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та гарячої води. В свою чергу, держава поширила надання пільг та субсидій на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку води та теплової енергії.

З метою надання додаткових соціальних гарантій мешканцям

м. Черкаси, які користуються пільгами на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до міських соціальних програм, проектом рішення пропонується поширити ці пільги і на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку води та теплової енергії.

 

 



























Директор департаменту соціальної політики         О. І. Гудзенко