ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

II

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

24-9-рд

Дата реєстрації:

16.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 15:12:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    4
  • Утримались
    12
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24-9-рд




 






























































































































             

 
Проект рішення  
            № 24-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про розгляд електронної петиції від 22.09.2020 № Че/1279-еп про недопущення реалізації проекту ТОВ «Фабрика агрохімікатів»            
                 
                   
 

Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого ё Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Підтримати електронну петицію від 22.09.2020 № Че/1279-еп про недопущення реалізації проекту ТОВ «Фабрика агрохімікатів» на встановлення печі-інсинератора для утилізації фреонів шляхом піролізного спалювання по проїзду Енергобудівельників, 8, 10.

  2. Доручити департаменту архітектури та містобудування (Савін А.О.) врахувати вимоги петиції від 22.09.2020 № Че/1279-еп про недопущення реалізації проекту ТОВ «Фабрика агрохімікатів» при видачі містобудівних умов і обмежень на реконструкцію адміністративно-побутових, складських і виробничих будівель та інженерних споруд з встановленням печі-інсинератора для утилізації фреонів шляхом піролізного спалювання по проїзду Енергобудівельників, 8, 10.

  3. Управлінню державного архітектурно-будівельного контролю (Євмині Б.Г.) врахувати вимоги петиції від 22.09.2020 № Че/1279-еп про недопущення реалізації проекту ТОВ «Фабрика агрохімікатів» при видачі дозвільних документів товариству на реконструкцію адміністративно-побутових, складських і виробничих будівель та інженерних споруд з встановленням печі-інсинератора для утилізації фреонів шляхом піролізного спалювання по проїзду Енергобудівельників, 8, 10.

  4. Департаменту житлово-комунального комплексу (Яценко О.О.) підготувати звернення до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України з проханням врахувати незгоду громадян щодо розташування в м. Черкаси печі-інсинератора для утилізації фреонів шляхом піролізного спалювання по проїзду Енергобудівельників, 8, 10 при розгляді матеріалів з оцінки впливу на довкілля ТОВ «Фабрика агрохімікатів».

  5. Департаменту житлово-комунального комплексу (Яценко О.О.) направити петицію до ТОВ «Фабрика агрохімікатів» з вимогою врахувати думку громадян при подальшому плануванні діяльності з  утилізації фреонів шляхом піролізного спалювання.

  6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології  (Батир Р.А.).


   

 
               
                   
Міський голова         А.В. Бондаренко