ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1197-8-рд

Дата реєстрації:

25.01.2019

Проголосовано:

13.08.2020 17:27:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    18
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1197-8-рд
































































































































              Проект рішення
            №1197-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про найменування алеї від

вул. Припортова до вул. Героїв

Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси
         
 

 
               
Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол засідання комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси від 27.12.2018, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.  Найменувати алею від вул. Припортова до вул. Героїв Дніпра (біля торгового центру «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси згідно з додатком.

2.  Доручити:

2.1.  департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Танюк С.О.) із врахуванням затверджених вимог та рекомендацій організувати та забезпечити виготовлення, встановлення покажчиків з новою назвою.

2.2.  департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савін А.О.) підготувати та подати на розгляд виконавчого комітету проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 31.05.2016 № 689 «Про перелік об’єктів топоніміки міста Черкаси»;

2.3.  департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради офіційно оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради (www.rada.cherkasy.ua).

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. і постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності.

 

 
 
Міський голова         А.В. Бондаренко


 

 

 

 

 

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв

Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза»)

на Вірменську алею у м. Черкаси»

 

 

 

 

 

 

 До Черкаської міської ради звернулася громадська організація ЧО «Вірменська община «АРАРАТ» з пропозицією найменувати пішохідну алею, що з’єднує вулиці Припортова (біля торгового центру «Дніпро Плаза») та вул. Героїв Дніпра на «Вірменську алею», мотивуючи тим, що поблизу будується Вірменська церква.

На засіданні комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси 27.12.2018 питання було розглянуто позитивно  (протокол засідання від 27.12.2018).

 

Директор департаменту архітектури

та містобудування                                                                          А.О. Савін

 

вик. Єпік Р.В.

36-01-87
 
   
   
   
   
   
   



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міському голові

Бондаренку А.В.

 

 

 

 

Прошу внести га сесію міської ради проект рішення «Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси».

 

 

 

Директор департаменту

архітектури та містобудування

Черкаської міської ради