ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

1571-8-рд

Дата реєстрації:

27.01.2020

Проголосовано:

27.01.2020 15:03:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    4
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1571-8-рд






























































































































Проект рішення
№ 1571-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки
Відповідно до пункту 22 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Черкаська міська рада 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020 – 2022 роки (додається).


 


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бордунос Л.І. та галузеві постійні комісії міської ради.


 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



 

 

 

 









































                                                                          ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                   рішення міської ради

     від                              1  
ПРОГРАМА

соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси

на 2020 – 2022 роки

 

Програма соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020 - 2022 роки (далі-Програма) розроблена відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про державне прогнозування та розроблення  програм економічного і соціального розвитку України”,  Регламенту формування Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси, затвердженого рішенням міської ради від 08.12.2011 №3-401 (зі змінами).

Метою Програми є створення умов для забезпечення сталого розвитку міста, підвищення ефективності використання його внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, якості життя населення, розв'язання соціально-економічних проблем. На підставі оцінки тенденцій соціально-економічного розвитку міста Черкаси у 2019 році та попередніх роках, наявних проблем і можливих ризиків у Програмі визначено оперативні дії та завдання соціальної, економічної політики міської влади на 2020 - 2022 роки, спрямовані на досягнення пріоритетів міської влади м. Черкаси.

Програма передбачає концентрацію ресурсів на вирішення ключових проблем розвитку міста, реалізацію перспективних проектів, економічних і соціальних заходів, виконання яких сприятиме підвищенню якості надання послуг, медичного обслуговування, реформуванню житлово-комунального господарства, подальшому поліпшенню інвестиційного клімату та активізації інноваційної діяльності.  Відбір інвестиційних проектів здійснено з урахуванням їх значення та ефективності (бюджетної, економічної, соціальної), обсягів та джерел фінансування, термінів реалізації та окупності, характеру впливу на оточуюче середовище й інших параметрів.

Програма є основою для формування та раціонального використання фінансових ресурсів, відповідно до визначених пріоритетів та завдань соціально-економічного розвитку міста на 2020-2022 роки.

У процесі виконання Програма може уточнюватися. Зміни та доповнення до Програми затверджуються Черкаською міською радою.

 

Невід’ємною складовою програми є: 

Додаток 1. Про основні показники соціально-економічного розвитку                      м. Черкаси.

Додаток 2. Таблиці Пріоритетів-Задач-Дій із визначенням індикаторів виконання та відповідальних виконавців до Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020 – 2022 роки.

 

 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:



«Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного

розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки»
Відповідно до вимог Законів України “Про державне прогнозування та розроблення  програм економічного і соціального розвитку України”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетного кодексу України, на розгляд міської ради надається проект рішення “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки.

Програма формується за принципами пріоритетів (комфорт, освіта, здоров’я та ресурси), виходячи з результатів аналізу стану міста, що визначається за результатами аналізу поточної ситуації в галузях, аналізу соціально-економічних показників міста.

Пропозиції до Програми формуються виконавчими органами Черкаської міської ради на основі проведеного аналізу розвитку галузі, яку вони координують та визначення шляхів вирішення проблем розвитку відповідної галузі. 

У проекті Програми соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2020-2022 роки сплановано перелік заходів, які сприятимуть вирішенню ключових проблем розвитку міста, зокрема поліпшенню інфраструктури, реформуванню житлово-комунального господарства, підвищенню якості медичного обслуговування, освітніх послуг, вирішенню соціальних питань міста.
Директор департаменту

економіки та розвитку
І.І.Удод
Вик. Авраменко М.М.

 



 

ДОДАТКИ

1 1571-8-рд 27.01.20 додаток 2.pdf Переглянути
2 1571-8-рд 27.01.20 додаток 1.pdf Переглянути