ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 757-9-рд

 

              Проект рішення  
            № 757-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про затвердження Статуту
комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» в новій редакції
         
                 
                   
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 та 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» у відповідність до чинного законодавства та можливості утримання в належному стані споруд цивільного захисту, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1.  Затвердити Статут комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» в новій редакції згідно з додатком.
2. Директору комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», Микитченку С.В. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.
3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 19.04.2017 № 2-1959 «Про затвердження Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба».
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                   
                   
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО  

 
 
Пояснювальна записка до
проекту рішення «Про затвердження Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба»  в новій редакції»
 
 
 
З метою приведення у відповідність Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» до вимог чинного законодавства та необхідності утримання споруд цивільного захисту населення (бомбосховища, укриття, споруди подвійного призначення) в належному стані, можливості проведення в цих спорудах поточних та капітальних ремонтів департаментом житлово-комунального комплексу підготовлено проект рішення про внесення змін до Статуту комунальної установи.
Тому на підставі наведеного вище, прошу депутатів Черкаської міської ради розглянути та прийняти проект рішення Черкаської міської ради «Про затвердження Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба»  в новій редакції»
 
 
 
Директор департаменту                                                     Сергій ОТРЕШКО