ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 756-9-рд

             
 
 
Проєкт рішення
       
 
 
 
    № 756-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу в оперативне управління та на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлового приміщення по вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2          
               
                 
 Розглянувши листа департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 19.10.2022 № 15654-01-15 з проханням передати в оперативне управління та на баланс департаменту нежитлове приміщення по вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2, керуючись частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Передати з оперативного управління та балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління та на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлове приміщення  загальною площею 904,30 кв.м, що розташоване в м. Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину УДОД, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анастасію ЧУБІНУ та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Руслан БАТИР).
 
Міський голова                                                                                                            Анатолій БОНДАРЕНКО
 
                                            Пояснювальна записка
 
до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про передачу в оперативне управління та на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлового приміщення ро вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2»
 
 
            Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
         Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
         Передача з оперативного управління та балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління та на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  нежитлового приміщення по вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2, забезпечить належне його використання та утримання.
 
 
Директор департаменту                                                                      Ірина УДОД