ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології


Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2560-9-рд

Дата реєстрації:

09.07.2024

Проголосовано:

11.07.2024 12:44:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2560-9-рд

 



















































































































             

 
Проєкт рішення
            №2560-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 р. №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування)          
               
                 

Керуючись Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про фінансовий лізинг», Законом України «Про публічні закупівлі», відповідно до ст. 17, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою виконання робіт з ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі міста, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Пункт 2.1. рішення викласти у такій редакції:

«2.1. Забезпечити укладення договору/ договорів фінансового лізингу на умовах, зазначених згідно з пунктом 1 цього рішення.»

2. Пункт 3.1.1. рішення викласти у такій редакції:

«3.1.1. договір/договори фінансового лізингу на умовах, визначених з пунктами 1 і 2 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору/договорів)»

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Абрамова К.С.).

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

 

 

 







Порівняльна таблиця

до проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 р. №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування)»

 












Чинна редакція рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 р. №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування) Запропонована редакція
1. 2.1. Забезпечити укладення договору/ договорів фінансового лізингу з учасником/ учасниками процедур закупівлі, що запропонував/запропонували найкращі умови на основі критеріїв і методики оцінки, визначених Підприємством (надалі – Переможець/Переможці), на умовах, зазначених згідно з пунктом 1 цього рішення. 



п.3.1.1.   договір/договори фінансового лізингу з Переможцем/Переможцями на умовах, визначених з пунктами 1 і 2 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору/договорів), та

 

 
п.2.1. Забезпечити укладення договору/ договорів фінансового лізингу на умовах, зазначених згідно з пунктом 1 цього рішення.

 

 

 

 

 

 

п.3.1.1. договір/договори фінансового лізингу на умовах, визначених з пунктами 1 і 2 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору/договорів)




 

 

 

 

 
 Пояснювальна записка

до проєкту рішення

«Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 р. №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування)»

 

Рішенням Черкаської міської ради від 28 березня 2024 р. №55-54 було надано дозвіл комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради на проведення з дотриманням вимог Закону України «Про публічні закупівлі» процедур закупівлі послуг фінансового лізингу.

Типова форма рішення не враховувала всіх особливостей публічних закупівель, передбачених Постановою КМУ від 12.10.2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

З метою приведення дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу до вимог чинного законодавства, виникла необхідність внесення змін у вищевказане рішення.

Виходячи з вищенаведеного, прошу депутатів Черкаської міської ради розглянути та прийняти проєкт рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 р. №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування)».

 

 
Директор департаменту

дорожньо-транспортної

інфраструктури та екології                                                     Сергій ОТРЕШКО