ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 660-9-рд

 

                Проект рішення
              №660-9-рд
      ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                   
Про розгляд електронної петиції щодо продовження часу роботи міських автобусів          
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143 та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Підтримати електронну петицію (від 13.06.2022 №Че/1744-еп) щодо продовження часу роботи міських автобусів.
2. Доручити департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради забезпечити продовження часу роботи міських автобусів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора-начальника управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Отрешка С.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО  
 
 
 
 
                                                                         
 
Пояснювальна записка до проекту рішення:
«Про розгляд електронної петиції щодо продовження часу роботи
міських автобусів»
 
З метою покращення надання послуг з перевезення пасажирів міським автомобільним транспортом у вечірній час, прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд електронної петиції щодо продовження часу роботи міських автобусів».
 
 
В.о. директора департаменту       Андрій НАУМЧУК