ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер рішення:

58-28

Проголосовано:

28.05.2024 10:55:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 58-28
Про організацію діяльності та забезпечення функціонування центру життєстійкості

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
П’ятдесят  восьма  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 28.05.2024   №  58-28          
        м.Черкаси            
                 
Про організацію діяльності та забезпечення функціонування центру життєстійкості          
                 
Відповідно до статті 25, підпункту 1 пункту «а» статті 29, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 частини 4 статті 11 Закону України «Про соціальні послуги», абзацу 8 пункту 5 Порядку реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 № 1049, пункту 3 Порядку організації діяльності та забезпечення функціонування центрів життєстійкості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.01.2024 № 83,  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Визначити департамент соціальної політики Черкаської міської ради виконавчим органом, відповідальним за організацію діяльності та забезпечення функціонування центру життєстійкості під час реалізації в Черкаській міській територіальній громаді експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.
2.Визначити частину приміщень майнового комплексу (господарський корпус-рентгенкабінет з прибудовою та підвалом В-1, в, пд, загальною площею  206,95 кв. метрів), за адресою: м.Черкаси, вул. Благовісна, 148, місцем функціонування центру життєстійкості та надання комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості в Черкаській міській територіальній громаді.
3. На період функціонування центру життєстійкості облаштування та утримання (оплата комунальних послуг, послуг з прибирання) частини приміщень майнового комплексу (господарський корпус-рентгенкабінет з прибудовою та підвалом В-1, в, пд, загальною площею 206,95 кв. метрів) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 148, здійснювати за рахунок видатків, передбачених в бюджеті Черкаської міської територіальної громади на утримання та забезпечення діяльності центрів соціальних служб.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора  департаменту – начальника управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Юлію Ніконенко та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина Холупняк).
 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО