ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент соціальної політики


Доповідачі:



Департамент соціальної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2500-9-рд

Дата реєстрації:

29.04.2024

Проголосовано:

28.05.2024 10:55:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2500-9-рд

































































































              Проект рішення  
             № 2500-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                   
Про затвердження заключного звіту про виконання міської програми соціального захисту окремих категорій громадян – мешканців м. Черкаси, які мають право на пільги відповідно до законодавства            
                 
Відповідно до статті 143 Конституції України, статті 25, пункту 22 частини першої статті 26, пункту 1 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722 «Про затвердження Положення про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих програм», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

  

1. Затвердити заключний звіт про виконання міської програми соціального захисту окремих категорій громадян – мешканців м. Черкаси, які мають право на пільги відповідно до законодавства (додається).

2. Доручити управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради (Крапива Ю.Б.) оприлюднити рішення в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора департаменту – начальника управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Ніконенко Ю.В.

та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної

політики (Холупняк К. О.).
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

 

 

 


Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження заключного звіту про виконання міської програми соціального захисту окремих категорій громадян – мешканців м. Черкаси, які мають право на пільги відповідно до законодавства»

 

У 2023 році завершився термін дії міської програми соціального захисту окремих категорій громадян – мешканців м. Черкаси, які мають право на пільги відповідно до законодавства.

Положенням про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих програм, затвердженим рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722, визначено, що після закінчення встановленого строку виконання програми головний розпорядник коштів складає заключний звіт про результати виконання програми та подає його на розгляд міської ради.

Враховуючи вищезазначене, департаментом соціальної політики Черкаської міської ради підготовлено заключний звіт про виконання міської програми соціального захисту окремих категорій громадян – мешканців

м. Черкаси, які мають право на пільги відповідно до законодавства.

 

 

В. о. директора департаменту                                                Юлія НІКОНЕНКО

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 2500-9-рд 29.04.24 додатки.pdf Переглянути