ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    14

                          ВЕТО
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Двадцять  восьма  сесія      
       РІШЕННЯ      
                 
Від 18.08.2022   №  28-128          
        м.Черкаси            
               
Про надання КП «БЛАГОУСТРІЙ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Гагаріна (пляж) вільна земельна ділянка)          
               
Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, рішення Черкаської міської ради від 30.09.2021 № 10-20 «Про безоплатну передачу з балансу КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс КП «Благоустрій» Черкаської міської ради об’єктів благоустрою та пляжів» відповідно до якого пляж вул. Гагаріна перебуває в господарському віданні КП «БЛАГОУСТРІЙ», враховуючи пропозиції депутатів (протокольне доручення від 18.08.2022 № ПД-9-922), відповідно до статей 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 36701792) дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,7000 га у постійне користування по вул. Гагаріна під пляж.
Відповідно до витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 10.02.2022 № 01-06/5684 на земельну ділянку наявні містобудівні обмеження:
- реалізація містобудівної документації на частині земельної ділянки;
- водоохоронна зона;
- прибережна захисна смуга;
- заповідна територія «Черкаські берегові схили» на частині земельної ділянки;
- об’єднана зона охорони пам’яток археології;
- зона поселень доби бронзи.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН