ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями надати

Дата прийняття:

18.08.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Накладено вето

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 28-131
Про надання КП «БЛАГОУСТРІЙ» дозволу на розроблення документації із землеустрою на розі вул. Сергія Амброса та вул. Юрія Іллєнка (сквер) вільна земельна ділянка)

                          ВЕТО
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Двадцять  восьма  сесія      
       РІШЕННЯ      
                 
Від 18.08.2022   №  28-131          
        м.Черкаси            
               
Про надання КП «БЛАГОУСТРІЙ» дозволу на розроблення документації із землеустрою на розі вул. Сергія Амброса та вул. Юрія Іллєнка (сквер) вільна земельна ділянка)          
               
Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 № 16-31 «Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси» відповідно до якого на розі вул. Сергія Амброса та вул. Юрія Іллєнка створено сквер, який  перебуває в господарському віданні КП «БЛАГОУСТРІЙ», враховуючи пропозиції депутатів (протокольне доручення від 18.08.2022 № ПД-9-925), відповідно до статей 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 36701792) дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2400 га у постійне користування на розі вул. Сергія Амброса та вул. Юрія Іллєнка під сквер.
Відповідно до витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 09.02.2022 № 01-06/5694 на земельну ділянку наявні містобудівні обмеження:
- реалізація містобудівної документації;
- зона рятівних археологічних досліджень на частині земельної ділянки.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН