ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

11.07.2024

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    12
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 60-30
Про надання дозволу комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради» на отримання кредитної лінії

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Шістдесята   сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 11.07.2024   №  60-30          
        м.Черкаси            
                 
Про надання дозволу комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради» на отримання кредитної лінії
 
         
               
Відповідно до пункту 31 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 6.5 чинного Статуту комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, а також враховуючи лист КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» від 02.07.2024 № 11/1403, з метою забезпечення комунальним підприємством закупівлі енергоносіїв  для успішного проходження опалювального сезону 2024-2025рр.,  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл комунальному підприємству теплових мереж  «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 02082522)  на отримання відновлювальної кредитної лінії в АТ «ПУМБ» на придбання газу на наступних умовах:
1.1. Валюта та сума (обсяг) кредиту - не більше 100 000 000,00 (Сто мільйонів) гривень 00 копійок.
1.2. Строк, на який надається кредит: не менше 36 місяців.
1.3. Відсоткова ставка –не більше 18,00 (Вісімнадцять цілих) процентів річних в гривні на перший рік кредитування, а з другого року кредитування максимальна відсоткова ставка – не має перевищувати 30% річних, якщо менший розмір не погоджений Сторонами в порядку, визначеному умовами кредитного договору.
1.4. Комісія за встановлення кредитного ліміту – до 0,1% (до нуль цілих десять сотих) процента від суми кредиту; комісія за супровід договору кредитування – не більше 1,0% (одна ціла, нуль десятих) процента від суми кредиту.
1.5. Сплата відсотків - щомісячно.
1.6. Погашення кредиту та відсотків за користування кредитними коштами здійснюється за рахунок коштів комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Андрія Наумчука та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка.
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН