ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

23.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 435-9-рд
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021  №9-20 «Про надання  згоди на  безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».

 
              Проєкт рішення  
            № 435-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                   
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021  №9-20 «Про надання  згоди на  безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».            
                 
                   
       Відповідно до частини першої статті 59, частини другої статті 60 Закону              України  «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021 №8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
     1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси», а саме, абзац 3 пункту 1 рішення викласти в новій редакції:
 
«Комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master, реєстраційний номер до переоформлення – СА 0252 АВ, рік випуску – 2005».
      2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).
 
                   
                   
Міський голова                      Анатолій  БОНДАРЕНКО
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення:
 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси »
 
Відповідно до рішення Черкаської обласної ради від 10.09.2021№8-6/VIII «Про передачу і приймання майна комунальної власності» просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 №9-20 «Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси» для  закладів охорони здоров’я.
.
 
 
 
Директор департаменту
      Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ
           
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Порівнювальна таблиця
 
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021№9-20 «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».
 
Чинна редакція Запропонована редакція
1 комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master – Bceрт, реєстраційний номер до переоформлення – СА 02-52 АВ, рік випуску – 2013.
 
Комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня» - автомобіль марки Renault Master, реєстраційний номер до переоформлення – СА 0252 АВ, рік випуску – 2005.
 
 
 
Директор департаменту                              Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ