ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 388-9-рд
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191

              Проект рішення
            388-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191          
                 
Відповідно до рішення Черкаської міської ради від 12.08.2021 №8-152 «Про направлення депутатського запиту депутата Друмашка В.Г.» у зв’язку із впорядкуванням майна власності територіальної громади міста Черкаси та належного утримання і експлуатації зовнішніх мереж теплопостачання, відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191.
2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації зовнішню мережу теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191 на баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 19435,00 (дев’ятнадцять тисяч чотириста тридцять п’ять) гривень без урахування ПДВ.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р. А.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191»
 
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача зовнішньої мережі теплопостачання по вул. Чіковані до гуртожитку по вул. Самійли Кішки, 191 на баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради забезпечить належне їх утримання та експлуатацію.
 
 
Директор департаменту         І.І. Удод