ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 387-9-рд
Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради

              Проєкт рішення
            387-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради          
               
 
З метою упорядкування обліку майна територіальної громади міста Черкаси та ефективного його використання у зв’язку списанням з бухгалтерського обліку всіх житлових будинків та гуртожитків комунальними підприємствами Черкаської міської ради, розглянувши звіти про оцінку ринкової вартості нежитлових приміщень, відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1.1. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по
вул. Тараскова, 6 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
1.2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Тараскова, 6, загальною площею 105,4 кв.м., у сумі 506700,00 (п’ятсот шість тисяч сімсот) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
2. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Хрещатик, 205 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
2.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Хрещатик, 205, загальною площею 55,8 кв.м., у сумі 240300,00 (двісті сорок тисяч триста) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
3. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. В’ячеслава Чорновола, 114/2 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
3.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Вячеслава Чорновола, 114/2, загальною площею 777,9 кв.м., у сумі 2019500,00 (два мільйони дев’ятнадцять тисяч п’ятсот) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
4. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по
вул. Небесної Сотні, 5 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
4.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Небесної Сотні, 5, загальною площею 177,92 кв.м., у сумі 1127500,00 (один мільйон сто двадцять сім тисяч п’ятсот) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
5. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Дахнівській, 42/1 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
5.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Дахнівській, 42/1, загальною площею 109,7 кв.м., у сумі 581200,00 (п’ятсот вісімдесят одна тисяча двісті) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
6. Визначити балансоутримувачем нежитлових приміщень по вул. Надпільній, 244 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
6.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлові приміщення по вул. Надпільній, 244, загальною площею 132,05 кв.м., у сумі 725000,00 (сімсот двадцять п’ять тисяч) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
7. Визначити балансоутримувачем нежитлових приміщень по вул. Вернигори, 12 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
7.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлові приміщення по вул. Вернигори, 12, загальною площею 110,63 кв.м., у сумі 620200,00 (шістсот двадцять тисяч двісті) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
8. Визначити балансоутримувачем нежитлових приміщень по бул. Шевченка, 325 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
8.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлові приміщення по бул. Шевченка, 325, загальною площею 372,31 кв.м., у сумі 2359400,00 (два мільйони триста п’ятдесят дев’ять тисяч чотириста) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
9. Визначити балансоутримувачем нежитлових приміщень по вул. Гоголя, 202, приміщення 1 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.
9.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлові приміщення по вул. Гоголя, 202, приміщення 1, загальною площею 32,6 кв.м., у сумі 122700,00 (сто двадцять дві тисячі сімсот) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.
10. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 27.06.2019 №2-4701 «Про прийняття на баланс департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежитлових приміщень, що знаходяться за адресами: вул. Сергія Амброса, 147, вул. Поднєвича, 3/1, 3/5, вул. Максима Залізняка, 99/1, вул. В. Чорновола, 114/ вул. Бидгощська, 42, вул. 30-річчя Перемоги, 22/1, бул. Шевченка, 268/1», а саме виключити абзац 7 з пункту 1 рішення.
11. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, та  екології (Батир Р.А.)
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради»
 
З метою упорядкування обліку майна територіальної громади міста Черкаси та ефективного його використання у зв’язку списанням з бухгалтерського обліку всіх житлових будинків та гуртожитків комунальними підприємствами Черкаської міської ради, розглянувши звіти про оцінку ринкової вартості нежитлових приміщень, відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пропонуємо визначити департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради балансоутримувачем вказаних  нежитлових приміщень, що збільшить надходження до місцевого бюджету передаючи її в оренду.
 
 
Директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради         І.І. Удод