ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 370-9-рд

              Проект рішення
            № 370-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у господарське відання ПАТ «Черкасиобленерго» кабельних ліній від ТП-469 до житлового будинку по вул. Грушевського, 97/2          
               
                 
        Розглянувши лист об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Михайла Грушевського, 97/2» (ДУС та ЮЗ № 13144-01-15 від 15.06.2021) щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси  кабельних ліній від ТП – 469 до житлового будинку по вул. Михайла Грушевського, 97/2, враховуючи згоду ПАТ «Черкасиобленерго» від 09.06.2021  № 5281/02-03-01 щодо безоплатної передачі кабельних ліній 0,4 кВ від ТП-469 у господарське відання ПАТ «Черкасиобленерго з метою належного утримання та подальшої експлуатації, відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади міста  Черкаси кабельних ліній 0,4 кВ від ТП-469.
2. Передати безоплатно кабельні лінії 04 кВ від ТП- 469 у господарське відання ПАТ «Черкасиобленерго».
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
 
Міський голова
         
 
А.В. Бондаренко
                
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради  «Про передачу у господарське відання ПАТ «Черкасиобленерго» кабельних ліній від ТП-469 до житлового будинку по вул. Грушевського, 97/2»
 
         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача у власність територіальної громади міста Черкаси кабельних ліній 0,4 кВ від ТП- 469 з наступною передачею їх у господарське відання  ПАТ «Черкасиобленерго» забезпечить їх належне утримання та надійне постачання електроенергії споживачам.
 
Директор департаменту                                                                              І.І. Удод