ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 394-9-рд

 
             
 
Проект рішення  
            394-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про скасування рішення Черкаської міської ради від 22.04.2008 № 4-387 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень на території міста Черкаси та Порядку визначення відновлювальної вартості зелених насаджень у місті Черкаси»            
                 
                   
Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Скасувати рішення Черкаської міської ради від 22.04.2008 № 4-387 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень на території міста Черкаси та Порядку визначення відновлювальної вартості зелених насаджень у місті Черкаси» та рішення Черкаської міської ради від 11.08.2011 № 3-31 «Про внесення змін до Порядку видалення зелених насаджень на території міста Черкаси».
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
   
 
               
                   
Міський голова         А.В. Бондаренко  

 
 
ПОЯСНЮВАЛЬНА  ЗАПИСКА
до проекту рішення міської ради «Про скасування рішення Черкаської міської ради від 22.04.2008 № 4-387 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень на території міста Черкаси та Порядку визначення відновлювальної вартості зелених насаджень у місті Черкаси»
 
 
Під час перегляду та аналізу регуляторних актів департаменту житлово-комунального комплексу встановлено, що Порядок видалення зелених насаджень на території міста Черкаси та Порядок визначення відновлювальної вартості зелених насаджень у місті Черкаси не відповідає принципам державної регуляторної політики. Це рішення дублює Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045, та Методику визначення відновної вартості зелених насаджень, затверджену наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 12.05.2009 № 127.
Під час обстеження зелених насаджень та при визначенні відновної вартості зелених насаджень спеціалісти департаменту керуються у своїй роботі постановою КМУ від 01.08.2006 № 1045 та наказом Міністерства ЖКГ України від 12.05.2009 № 127. Тому, вважаємо за доцільне скасувати вищезгадане рішення.
Виходячи з викладеного вище, пропонуємо підтримати проект рішення «Про скасування рішення Черкаської міської ради від 22.04.2008 № 4-387 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень на території міста Черкаси та Порядку визначення відновлювальної вартості зелених насаджень у місті Черкаси».
 
 
Директор департаменту                                                                  О.О. Яценко