ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

09.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 372-9-рд
Про безоплатну передачу з балансу КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс КП «Благоустрій» Черкаської міської ради об’єктів благоустрою та пляжів»

Проект рішення
№ 372-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про безоплатну передачу з балансу КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс КП «Благоустрій» Черкаської міської ради об’єктів благоустрою та пляжів»
Керуючись п.5 ч.1 ст.60 та п.31 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи згоду КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради (вх. від 27.08.2021  №19119-01-18) та КП «Благоустрій» Черкаської міської ради (вх. від 26.08.2021 № 19073-01-18), з метою належного утримання, збереження та охорони майна комунальної власності, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради:
1.1. об’єкти благоустрою з основними засобами, які закріплені за ними:
  •  «Рекреаційна зона», вул. Берегова, 0,42га,
1.2. пляжі з основними засобами, які закріплені за ними:
  • «Митницький», вул. Гагаріна, 0,8га,
  • «Казбетський», вул. Гагаріна, 4,2га,
  • «Дахнівський», вул. Набережна, 3,12га,
  • «Соснівський-1», вул. Гагаріна, 2,1923га,
  • Пляж для людей з обмеженими можливостями, вул. Героїв Дніпра біля
  •  перетину з вул. Сержанта Смірнова, 0,5га.
  • «Соснівський-2», вул. Гагаріна в районі вул. Пальохи, 3,3га,
2. Комунальному підприємству «Дирекція парків» (Рубан С.Л.) в місячний термін з дня прийняття цього рішення подати акти прийому-передачі майна на затвердження департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Яценко О.О.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
  
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про безоплатну передачу з балансу КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс КП «Благоустрій» Черкаської міської ради об’єктів благоустрою та пляжів»
 
Враховуючи рішення Черкаської міської ради від 06.04.2021 № 5-22 «Про зміну назви комунального підприємства «Придніпровська служба утримання будинків» Черкаської міської ради та затвердження його Статуту в новій редакції», з метою належного утримання, експлуатації, збереження та охорони майна комунальної власності, ефективного його використання за призначенням, враховуючи згоду КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради та КП «Благоустрій» Черкаської міської ради, пропонуємо підтримати на сесії проект рішення Черкаської міської ради «Про безоплатну передачу з балансу КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради на баланс КП «Благоустрій» Черкаської міської ради об’єктів благоустрою та пляжів».
 
 
 
 
Заступник директора департаменту-
начальник управління житлово-
комунального господарства                                                            А.М. Наумчук

 

ДОДАТКИ

1 372-9-рд 09.09.21 додаток.pdf Переглянути