ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 319-9-рд

              Проєкт рішення
            № 319-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про доповнення до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси»               
               
                 
            З метою вдосконалення системи управління майном, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Черкаси, забезпечення його збереження встановлення єдиних вимог  до порядку списання та передачі з балансів установ, організацій та підприємств, засновником яких є Черкаська міська рада, відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування», Черкаська міська  рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести доповнення до додатку до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», а саме в підпункт 3.1 пункту 3 додатку додати:
«передачу витрат на будівництво, ремонт, реконструкцію об’єктів міської комунальної власності, також і  нежитлових будівель, приміщень та споруд  з балансу на баланс Підприємств»
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення «Про доповнення до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси»             
 
Порівняльна таблиця
 
Було Стало
Рішення про визначення балансоутримувача комунального майна та передачу об’єктів міської комунальної власності, за виключенням нежитлових будівель, приміщень та споруд, з балансу на баланс Підприємств, приймає виконавчий комітет Черкаської міської ради Рішення про визначення балансоутримувача комунального майна та передачу об’єктів міської комунальної власності та передачу витрат на будівництво, ремонт, реконструкцію об’єктів міської комунальної власності, також і  нежитлових будівель, приміщень та споруд  з балансу на баланс Підприємств, за виключенням нежитлових будівель, приміщень та споруд, з балансу на баланс Підприємств, приймає виконавчий комітет Черкаської міської ради
 
 
                 
                 
Заступник директора департаменту         Л.А. Гуріненко